top of page

NÄDALAKAARDID: Vähki saadab õnn, Skorpion tunneb iseseisvust


Me oleme ühiskonnaga terviklikult pimedas ajas, lahti ühendatud ühest suurest ning olulisest aspektist – iseendast – enda teadlikkusest iseendast. Teadlikkusest iseenda tunnete, mõtete, uskumuste ning oma tõelise ja tegeliku olemuse suhtes. Kuigi materiaalses mõttes ei ole seni olnud külluslikumat ajaperioodi, oleme emotsionaalselt ja psühholoogiliselt täielikult tühjaks imetud. Meie ühiskond on hirmul ning isegi spirituaalsed juhid, manitsedes peavoolumeediat ning rääkides UFO invasioonidest ning uuest maailmakorrast, eksitavad oma järgijaid ning elavad ise äärmuslikes illusioonides.


See on pime aeg, sest inimesed usuvad valesid ning on nõus neid uskuma selleks, et oma reaalsusest ja probleemidest põgeneda. Nad ei kannata oma murede sügavust ning sotsiaalmeedias nähtud õnnelikud näod ja vajadus kuhugile kuuluda on juhtinud neid kaugele oma kodusadamast.


Et sellest pimedast ajast mustade peeglite tagant välja tulla, on tarvilik meil oma teadlikkust iseenda suhtes tõsta. Teadlikkus iseendast ja oma emotsioonidest annab meile võimaluse võtta vastutus enda ning oma elu, õnne, armastuse, külluse voolamise eest aga ka negatiivsete emotsioonidega, hirmudega, vihaga, paanikaga ning muude eluraskustega toimetulemise eest. Tänapäeval ma näen vaid, kuidas teineteise mõnitamine ning naeruvääristamine on viis, kuidas ennast paremini tunda. Või vastupidiselt, reaalsusest täielikult põgenemine - uskumine paraleelreaalsusesse ning ilmtingimata soov ja eesmärk neid inimesi "ümber õpetada", kes seda reaalsust ei soovi tunnistada või peaksid seda oma sõnadega kuidagi ohustama.


Tegelikult oleme me kõik täpselt ühesugused inimesed, ühesuguste lugude ja karakteritega, lihtsalt meie lood jutustatakse teineteisest erinevates raamatutes. Ja nendes raamatutes on olulisel kohal see, kuidas meid üles kasvatati, kuid veel olulisem on see, kuidas me suhtusime ja suhtume sellesse täna, kuidas meid kasvatati.


Olulisel kohal on suhe emaga ja Emakese maaga. Lapsed ei jääks ellu kui nende perekond nende eest ei hoolitseks ega neid toetaks. Vanemate roll oma laste elus on nende teekonda toetada. Olla kohal, kui lapsel on kurb, pakkuda talle armastust ning tuge. Vanemate kohustus oma laste ees on juhatada neid ellu, seistes nende seljataga kui raudne tugi, luues lapsele turva- ja kodutunde. Nii õpetatakse meile, et elus on häid ning halbu aegu ning, et vaatamata praegusele enesetundele, kõik lõpuks laabub ja saab korda seatud. Selliselt kasvavad üsnagi enesekindlad inimesed, kes kahe jalaga maapeal.


Armastuse pakkumine ei tähenda ilusate asjade ostmist või lapse lohutamist ükskõik milliste ilusate sõnadega. Armastuse pakkumine on oma last vaadates armastuse tunde enda sees tundmist ning selle armastuse tunde läbi oma lapse nägemist. Mitte päästmist, mitte teda valu eest hoidmist või peitmist või üksinda jätmist. Lapse toetamine tähendab lapsele tähelepanu andmist. See tähendab lapse kuulamist, mõistmist ning sisemise dialoogi julgustamist. Mitte lapsele ütlemist, mida tuleb teha ja kuidas asjad tegelikult on. Lapse toetamine ei ole hinnangute andmine või manitsemine sõnadega ‘’Ma ju ütlesin, et nii läheb, aga sa ei kuulanud.’’


Turvatunnet ja kodutunnet ei looda samuti asjadega, need on tunded mis antaksegi edasi nende tunnete tundmisega ning tekitamisega. Kas sinus on need tunded olemas või on sinu kodutunne seotud majaga, autoga, telefoniga jmt asjadega? Asju saab ära võtta, aga tunnet mis on sinu sees, ei õnnestu väga kergelt ära võtta.


Meie perekond annab meile siinse elu ilmselt ühed tähtsamad õppetunnid. Kõik on kõigi ja kõigega seoses. See milline on sinu perekond annab sulle tegelikult ideaalse sümboolse peegelduse sellest kuidas sa suhtud ellu ja ülejäänud maailmasse. Seega võib sinu praegune maailmavaade olla täielikult subjektiivne selles osas, mida sulle on õpetatud. Millises keskkonnas on sind kasvatatud?


Loomulikult meist igaüks kannab vastutust oma elu eest ise. Kuid iga uskumus ja uskumuse põhjal tehtud otsus mõjutab kõike ja kõiki meie ümber.


Nüüd aga jõuad oma nädalaennustuseni, mis edastatakse sinu tähemärgi kaudu. Kui sul veel ei ole nädalakaartide tellimust, siis soovitan selle sul kindlasti teha, et mitte oma esivanemate sõnumeid maha magada. Kui sa ei ole veel minu küünalde e-poodi vaadanud, siis soovitan seda ka kindlasti teha.





Jäär

Oodata on häid uudiseid. Uudised pigem on tööalased, rahulolu ja rõõm aga sügavalt emotsionaalsed. Sellised uudised mis panevad sind kiirgama rõõmu ja rahulolu seestpoolt väljapoole. Sa tunned, et see on sulle justkui kaua oodatud kingitus. Ideaalne aeg võtta puhkust, et seda rahulolu kinnistada iseendale. Tarvilik võtta aeg, et paika panna uued eesmärgid. Mitte panustada seda positiivsust praegusesse töösse, see kasutatakse kiirelt seal ära. Ootamatu abi vanalt mainekalt sõbralt toob uusi võimalusi paremini teenida ja teha midagi mis rohkem meeldib.


Sõnn

Riid on majas. Kas just tüli põhjustaja oled just sina, selles kahtlen. Ometigi esivanemad mainivad, et miski ei juhtu põhjuseta. Iga intsident meie elus sümboliseerib mingisugust osa meist endist. Väga võimukas inimene on pildis kes surub sind tagasi. Sa võid tunduda sõbralik ja malbe kuid agressor on leidnud endale väärika vastase. Esivanemad ei anna nõu isegi kuidas sellest olukorrast välja tulla. See on vajalik lihtsalt läbi elada ning hiljem teha kokkuvõte. Suppi ei sööda kuumalt niikuinii. Las jahtub, siis on selle maitsed paremini tunda.


Kaksikud

Sinu tass ei ole enam pooltäis, see on pooltühi. Ilmselt oled sellest isegi aru saanud ning kui ei võta endale aega oma energiavarusid koguda saab see küllaltki pea täielikult tühjaks. Tundub kõik kuidagi sünge sulle viimasel ajal, kergesti tekib ärrituvus ning öösiti ei maga sa ennast välja. Palun võta midagi ette enne kui viimnegi elurõõm sinust välja on pingistatud. Puhkus on vajalik! Kes ei puhka, see ei ela, see eksisteerib.


Vähk

Vähk, sind saadab sel nädalal edu ja hea õnn. Õnn ja edu ei ole materiaalne küll, aga tuleb sügavalt hingest ja on ülevoolav. Praegu sulle tundub küll, et miski ei saa sind raputada sellest loovuse energeetikast välja. Loomulikult tuleb sul alanud nädalal ette mitmeid huvitavaid ja pingelisi momente kuid sinu hoiak ja meeleseisund nende lahendamiseks on erakordselt positiivne. See aitab kaasa lahenduste leidmisele ning teeb sinu ja ka teised sinu ümber väga paindlikuks ning avatuks. Soovitus esivanematelt algavaks nädalaks on, et võta vastu kõik mis tuleb.


Lõvi

Kuigi sa oled juht ja see kes kõiki eest veab, pead alanud nädalal juhipositsioonist tähtsamaks tulla sammu võrra tagasi ning keerata ise käised üles, et töö tehtud saaks. Mitte, et teised ilma silmura sellega hakkama ei saaks, selles sa ei kahtle. Sa ju ise oled kõik nendele positsioonidele delegeerinud, kui nemad hakkama ei saaks tähendaks see, et oled ise eksinud. Asi on selles, et sinu sees toimuvad teatud alateadlikud protsessid mis panevad sind sukelduma detailidesse. Ülevalt troonilt oleks neid detaile võimatu näha. Ja kuna sa oled otsustanud midagi iseendas või oma juhtimises muuta (olgu see siis kodus või tööl või suhtes), sukeldud sa peaees, et õppida teistelt. Nädal tuleb äärmiselt edukas sest lisaks iseenda sisemiste küsimuste lahendamise tulemusel tunnevad ka teised sinu ümber, et neid on kuulda võetud, mõistetud ning hinnatud. Väga edukas ja kasulik nädal.


Neitsi

Töö on kindel asi mida sa kontrollida saad, praegu. Esivanemad selgitavad, et töö on äärmiselt füüsiline aspekt elus ning kontroll selle üle lubab hingata kergemalt eraelus ning mitte üle mõelda ja üle analüüsida oma meeles. Välised eesmärgid on äärmiselt olulised seada, siis on pidepunkt mis suunal sa edasi liigud. Kuid mõtiskle, ega sa juhuslikult midagi ei varja? Iseenda eest loomulikult, sest enese töösse matmine seda just tähendaks. Tee tööd ja sea eesmärke kuid paralleelselt elad sa lisaks tööelule ka pereelu ja paarisuhteelu mis samuti vajavad eesmärke ja nende poole liikumist. Muul juhul aga, tööd tuleb sulle juurde ja sissetulekud suurenevad.


Kaalud

Väga palju energiat, et midagi ära teha. Sa tead täpselt mille suunas liigud, tee seda kindla käe ja selge meelega. Suuna oma energiat sihtotstarbeliselt ainult sellesse. Teel on palju sellist mis köidab sinu tähelepanu ning tundub asjakohane. Teed vahet takistusel ja selles mis sind edasi aitab. Pane tähele oma kehas ja meeltes seda momenti kui motivatsioon kaob. Siis oled ka teelt eksimas.


Skorpion

Oled sedasorti inimene kelle sisemaailm on võrdne Kalad tähtkuju omadega. Seetõttu nad kas teineteist austavad ja armastavad või kardavad ja põlgavad. Sa sel alanud nädalal tunned üle mõne aja end nüüd jälle iseendana. Kuidagi sigimises, sagimises, uue aasta energias, eesmärkide seadmises, suhete klaarimises ja töökohustuste täitmises, kogu selle virr-varri keskel oled ennast täielikult ära kaotanud. Ja tavaliselt oled sa täiuslikult kohal, teadlik iseenesest ja oma tunnetest. Mis hetkel sa iseend kaotasid? Mis hetkel sinu fookus iseendalt nihkus millelegi muule? Kas sa panid tähele kui raske on iseennast kanda kui elujõud voolab millessegi muusse kui iseendasse? Tuleta meelde mis hetkel fookus nihkus ning ära lase sel enam juhtuda. Ela kehas.


Ambur

Ei lähe kõik nii nagu plaanid. Millal üldse kõik nii täpselt läheb nagu inimene seda plaanib? On ainult üks kindel asi - muutused. Miski pole püsiv, mitte ükski asi pole jäädav. Oluline on kohaneda vastavalt olukordadele ning proovida alati uuesti, uue nurga alt. Kui üks asi ei toimi, toimib teine. Kui see ka ei toimi, toimib miski muu. Kui ikka ei toimi, siis järelikult on uut plaani vaja, uut vaatenurka või paremat nõuannet. Mis iganes see on, sul on tarvilik perspektiivi muuta, sest esivanemad ütlevad sõnaselgelt - kuskil oled teinud vea.


Kaljukits

Sinul on küll kõik selge, pole mingit errorit(eks ma viskan natuke ikks nalja ka). Mõistad, et meele mustrid on ühed ning keha talitab teist keelt. Kuigi need kaks on vajalik omavahel hoida suhtluses ja koherentsis, siiski tuleb kasuks teadvustamine kui erinevad nad on. Üks on meesenergia, teine naisenergia. Mida see mõistujutt siis tähendab? Ega esivanemate sõnumitega ongi nii, et suur osa nende jutust on mõistatus ka minu enese jaoks. Mis puutub aga meele ja keha keeltesse, ei saa üks eksisteerida ilma teiseta. Kui meeles tekivad ideed, siis keha on see kus need ideed liikuma pannakse täitumise suunas. Mida see sinule tähendab on see, et kuula oma mõtteid, pane neid tähele. Kirjuta üles ideid, arvamusi, mõtteterasid ning vali siis välja oma keha tunnet tajudes need mille suunas liikuma hakkad. On viimane aeg võtta kätte ja panna paika oma 2023 eesmärgid.


Veevalaja

Siit tuleb sama jutt mis Amburile, loe tema sõnumit enda omale lisaks. Oled oma eesmärkide seadmisel ja unistuste poole liikumisel kaldunud rajalt veidi kõrvale. Seetõttu asjad ei laabu ning tuleb ainiti takistusi. Ükskõik mida sa ei prooviks, ühe uue katse järel tekib kohe uus takistus. See ei ole selleks, et sind universum kiusata saaks. Vastupidi, sulle üritatatakse märku anda, et oled teelt kõrvale kaldunud, sinu hinge soov ei ole kooskõlas sinu käidava teekonnaga. Kui vaatad hoolikalt enda ümber ning uurid kus sa oled ning kuhu oled teel, mõistad miks see tee pole sulle parim. Fookus iseendalt on nihkunud ning vajaks tagasitoomist kehasse. Et kehasse tagasi tulla on soovitatavad sellised ajaveetise viisid kus mõtlemist väga palju kasutama ei pea. Näiteks jooga, jooksmine, jõutreening, tennis - füüsiline koormus toob tunnetuse ja tähelepanu kehasse. Astu sellelt rongilt korraks maha ja vaata kus sa praegu oled ja mida teed.


Kalad

Noh, Kalad. Teie sõnumeid on alati lõbus vastu võtta ja kanaldada. Tänane sõnum hõlmab sinu sisemaailma pigem kui, et välist. Kuigi nagu ikka - nagu sees nõnda väljas, nagu väljas nii ka sees. Asume siis asja kallale. Esivanemad ütlevad, et praegune periood, olgu see siis keerulisem toime tulla või ülevoolavalt eufooriline - igatahes on tegemist blokeeringutest vabanemisega. See on tõusude ja mõõnade aeg, mil ei tasu pead norgu lasta. Kui sul on praegu rasked ajad siis pea meeles, et sinu kannatuste sügavus on see millega mõõdetakse sinu paremate aegade kõrgus. Esivanemad kinnitavad, et märkavad sinu vaeva ning pingutusi oma elu ja olu parandada ning ühel hetkel kui uued harjumused on sisse harjutatud, lisavad nad sinusse omapoolse panuse ja tasu, et kõike head võimendada. Sinu ellu tulevad uued inimesed. Ja ma näen, et sinu elust on ka lahkunud mõned vanad head sõbrad. See on muutumise protsess selle suunas, millest oled unistanud. Sinul on võimalik seda protsessi takistada ja edasi lükata ja see tõesti on valulik. Ole iseenese vastu aus, sa ju tunnetad juba pikemat aega, et on inimesi kelle läheduses kannad maski, hoiad sõnu hammaste taga kinni ning ohkad kergendunult kui pääsed nende külaskäigust.

Võta vastu kõik mis tuleb, keskendu rasketel hetkedel oma hingamisele, see aitab sul kohaneda vastavalt olukorrale.


bottom of page