top of page

NÄDALAKAARDID: positiivselt hüvasti


Viimased nädalakaardid on enamjaolt positiivse noodiga. Lõppeb üks etapp ning algab teine. Pöörame enda spirituaalsuse sügavale iseendasse ning loome selle energiaga endale täpselt sellise elu, millest unistame. Ma olen südamest tänulik teile, kes minuga sellel teekonnal koos olete sammunud. Ma olen väga halb hüvastijättudes, seega ma lõpetan. Kohtumiseni!






Jäär

Positiivsed sündmused. Tundub, et mingisugused ootused ja lootused hakkavad täituma. Aeg on käes, et oma tööde vilju nautida ning saada vastavat tasu. Tuleb astuda kartmatult edasi ja usaldada oma sisetunnet, sest just see ongi see, mis juhatab sind õigete inimeste, olukordade ja eduni.


Sõnn

Aeg on keeruline ning praegu ei ole kõige parem aeg teha muudatusi või olulisi otsuseid. Sul on mitmeid valikuvõimalusi, millest üks on see, et tuleks oodata ja vaadata, kuidas asjad lahti hargnema hakkavad. Igaljuhul on praegu parem oodata, et saada rohkem informatsiooni ning küll ilmneb ka parem valikuvariant.


Kaksikud

Keegi sinu lähikondlastest valmistab sulle meelehärmi. Pole tarvis tema pärast muretseda, nii ütlevad esivanemad. Sinu roll selles kõiges on minimaalne, sest lõppkokkuvõttes vastutab iga inimene oma tegude, elu ja käekäigu eest ikka ise. Meie oleme oma lähedaste elus vaid mängunupud, kes etendavad vajalikku rolli, et üles kutsuda nendes kasvamist, õppimist ja tervenemist.


Vähk

Finantsküsimused. Sul on tarvis millegi jaoks raha ning sinu soove on kuuldud. Universum töötab selle nimel, et vajalik rahasumma teenimisvõimalus sinu poole saata. See, et sa ei tea, kuidas see raha sinuni jõudma peaks, ei tohiks sind aga panna muretsema. Tuleb hoida oma meeled avatuna, sest siis saad olla kindel, et ei maga head võimalust või pakkumist maha.


Lõvi

Küll su soov täitub, juba lähitulevikus. Ära kiirusta sündmusi tagant, lase neil lihtsalt ise lahti rulluda ning pea meeles, et kõik mis on määratud, tuleb nii kui nii. Ja seda, mis pole määratud, seda ei saa ka sundida juhtuma. Praegu on kõige mõistlikum lihtsalt oodata ning vaadata, kuidas asjad lahenema hakkavad.


Neitsi

Ees on paremad ajad. Võimalik, et leiad enda ellu uue partneri kellega tekib romantiline suhe. Võimaik hoopis, et kui sul on juba partner, taasavastate oma suhtes kire. Igatahes peaks olema valmis armastust andma ning ka vastu võtma. See kehtib ka iseenda kohta, ennast tuleb samuti armastada ning armastust iseendale pakkuda. oma kirgedega tuleb tegeleda, isegi kui see kirg on näiteks spordisaali külastamine või iseenda lõunale või õhtusöögile viimine.


Kaalud

Kaalude tähtkujuna mõtled sa liiga tihti, liiga palju ning isegi kui vastused on sinu sees kõik olemas on sul äärmiselt raske neid kuidagi kuulda võtta. Esivanemate sõnum sinule on, et pööraksid rohkem tähelepanu mitte küsimuste küsimisele vaid pigem sellele, et leida nendele vastuseid. Märka just neid mõtteid, mis korduvalt esinevad, just neid tundeid mis üles tulevad. Ka välismaailmast tulevad sõnumid (korduvad) on need, mis juhatavad sind. Pane tähele ebatavalisi märke, sündmusi või juhtumisi ning mõtesta need iseenda jaoks lahti. Siin peituvadki kõik vastused sinu küsimustele


Skorpion

Kas märkad juba ise ka, et kõik see raskus ja ebaõnnestumised on justkui läbi hakanud saama ning ainult õnnestumised, kergus ja rahu on hakanud täitma sinu elu? No esivanemad igatahes ütlevad, et nüüd see raske periood on lõppenud ning sinu jaoks tundub, et kõik hakkab ülesmäge jälle liikuma. Ole siis rahulik ning kindel ja liigu vaikselt edasi oma soovitud suunal.


Ambur

See periood on nüüd lõppemas, mingi ring hakkab täis saama ja ühest küljest tekitab see suurt stressi ning isegi meeleheidet. Ei tasu aga sellest heituda. Luba oma kaitseinglitel end lohutada ja edasi juhatada, sest sind ootab ees õnn. Ära jää selles leinaperioodis toppama ega minevikku tagasi soovima. Sinult võetakse nüüd midagi, mis on sulle kallis. Aga ainult selleks, et anda sulle midagi, mis on veel kallim.


Kaljukits

Küsimus ei ole selles, mida sa ei saa või mida sa ei taha. Küsimus on alati ja igavesti selles, mida sa soovid oma ellu praegu. Mis see on, mida sa praegu enda ellu tahad? Inimene ei või oma meelt jooksutada nende mõtete ümber, mida ta ei soovi. Inimene peab keerutama oma mõtteid selle ümber, millest ta unistab. Kuhu tahad sa jõuda, mida tahad sa kogeda, mida tahad sa omada? Need on asjad millele peaksid keskenduma.


Ära ürita lahendada probleeme, mille lahendamine ei ole sinu kontrolli all.


Veevalaja

Ka kõige võimsama tormi käes suudad sa rahulikuks jääda, sest sinuga on rahuingel, kes aitab sul tagada rahuliku ning tasase tee oma eesmärkideni. Kuigi võib takistusi ilmneda, ei ole ebaõnnestumine sinu jaoks kaartidel kirjas. Vastupidi, kõik laabub ning sa õpid neid uusi ja huvitavaid olukordi väga hästi lahendama. Uus tee on end ilmutanud, nüüd saad seda avastama hakata.


Kalad

Jooga, mediteerimine, füüsiline aktiivsus on ülimalt oluline, et oma soove, unistusi ja kavatsuste täideviimisel. See füüsiline ja vaimne aktiivsus ongi just see, mis toidab sinu uusi projekte nende alustamisel või elluviimisel. Too end oma keskmesse sellega, et praktiseerid nii vaimseid kui füüsilisi praktikaid, sest see viib sinu energiakeskused tasakaalu ning tänu sellele saad kuulata ja vastu võtta esivanemate sõnumeid.


29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page