top of page

NÄDALAKAARDID: Vähk kirjutagu, Kalad peab rääkima tõtt.


Normaalsus. Mulle öeldakse pidevalt, kuidas ma peaksin, võiksin ja ei tohiks elada, teha, mõelda või öelda. Ma kas töötan liiga vähe või siis liiga palju, kannan ebasobivaid riideid, räägin vale tooniga, küsin liiga palju või liiga natuke, muretsen liialt või olen üle-emotsionaalne. Kas tundsid ka ennast siit ära?

Kas sind peetakse veidrikuks või eksentrikuks sinu erinevuste tõttu? Ma näen, et inimesed meie ümber soovivad, et me kõik oleksime ühesugused. Ometi on just meie erinevused need, mis teevad meist need inimesed, kes me oleme, mitte need asjad, mida teeme teistega ühtemoodi.

Meid arvatakse sõprade grupist või perekonnast välja või saame osaks halvakspanule, kuna erineme. Aga see ei ole asi, mille üle kurvastada, vaid vastupidi - rõõmustada. Keegi kes sulle heidab ette, et sa ei ole üht või teistpidi normaalne, see inimene ei ole sinu aega ja energiat väärt. Ma mõistan, et see võib olla raske, kui tegemist on mõne pereliikme, ülemuse või parima sõbraga, kuid see, mida ja miks nad sulle ette heidavad ei puutu sinusse ega vaja sinu energiat.

Inimesed, kes sinust hoolivad, hoolivad ka sinu tunnetest ning hindavad sinu erisusi. Inimesed võivad olla kes iganes nad tahavad olla, nii kaua kuni nad sellega kellelegi teisele haiget ei tee. As long as you are not harming anyone, do as you wish.



Jäär

Peab usaldama seda mida sinu keha sulle ütleb. Sinu ümber on inimene või inimesed kelle suhtes sinu kolmas silm sind hoiatab. Pane seda tunnetust tähele, võta seda kuulda sest see ei valeta. Sügaval meie sees toimetab alateadvus kes räägib juhib ja õpetab meiega läbi intuitsiooni. pane tähele oma unenägusid, vajalik on need unenäod mida sa hommikul mäletad, sel nädalal üles kirjutada. Siis jälgi mis toimub füüsilises maailmas, sest sinu unenäod teavitavad sulle mis on tulemas. Kui nädal on läbi, peegelda seda nädalat ning võrdle oma unenägudega. Mida leiad sarnast?


Sõnn

Mõtled või muretsed palju majandusliku seisukorra pärast. Pea meeles, et kirjeldaksid kõike mida soovid, mitte seda mida ei soovi. Ära kõnele oma hirme, kõnele oma soove ja unistusi. Praeguses majanudlikus olukorras on tarvis kohaneda, mitte kangestuda ja muretseda. Leia lahendusi, mitte probleeme.


Kaksikud

Esivanemad selgitavad, et sulle on vaja kinnitust. Nad kinnitavad, et pead ennast kaitsma. Mitte ainult füüsiliselt kaitsma vaid kaitsma end ka hirmu levitavate energiate eest. Aeg on pingeline, esialgu ei ole näha, et see kohe ära lõppeks. Enne kui olukord muutub, läheb see hullemaks. See on fakt. Tunda selle ees hirmu aga pole mõtet. Mis praegu toimub on naturaalne, bioloogiline rütm millega pead kaasa minema. Ole enda vastu hell, kaitse end ja teisi kuid jää mõistvaks ja armastavaks.


Vähk

Mida sa oma vaba ajaga tegema peaksid? Esivanemad kirjeldavad mulle sind, istumas laua taga ning kirjutamas. Mis on see projekt mida oled pikalt edasi lükanud? Kuidagi on see seotud kirjutamisega, õpetamisega, õppimisega. Praegu on sinule universumi poolt loodud võimalus selle unistusega tegeleda ning see täide hakata viima. Võta härjal sarvist!


Lõvi

Vajad puhastust. Puhastust sotsiaalmeediast, mürkidest, sõpradest kes sinu kõrgeimat hüvangut ei teeni. Vajadus meditatsiooni järgi või detox protseduuri järgi. Palu oma kaitseingleid appi end juhatama ja kaitsma tulevaste karmide energiate, mõtete, süüdistuste ja alanduse eest. Need kõik eelnevalt nimetatud on selleks, et sinu eeterkeha ja emotsionaalne pool saaksid puhastuda ja liikuda edasi uuele teele. Sellele teekonnale millest oled unistanud ja mida olen seni ainult oma unenägudes kogeda saanud.


Neitsi

Oled liikunud segaduse ajastust emotsionaalselt selguse ajastusse. Oled tundlik, austad iseenda tundlikkust ja sügavat teadlikkust sellest mis sinu ümber toimub. Kas mõistad nüüd millises kingituses sa elad? Kas näed, kuidas sina ise oled kingitus iseendale ja tervele maailmale? Sul on mida teistele õpetada. Võimalik, et muutuvad nüüd ka sinu eelistuse töö, kodukoha ja sõprade osas. Mine vooluga kaasa ja usalda, et kõik mida sa tunned ja tajud ongi nii nagu olema peab ja täpselt nii nagu läheb.


Kaalud

Vastus sinu kõikidele küsimustele peitub romantilises suhtes. Võimalik, et oled leidnud enda kaksikleegi. Võta aega iseendale, isoleeri ennast välismaailmast ning kõikidest suhetest. Nii sõprussuhetest kui romantilistest. See ei tähenda, et peaksid kõik sillad ära põletama. Kindlasti mitte. Isoleeri ennast, sest selles isolatsioonis olles võtavad sinuga ühendust sinu kaiseinglid kes toovad sinu mõtetesse ja tunnetesse selgust. Isolatsioonis olles mõistad midagi väga olulist oma suhete ja tunnete kohta. See teeb sinu elu rahulikumaks ning toob seni otsitud õnne. Aga see… ei ole veel kõik… Kui sa ei saa minna välja, mine sissepoole.


Skorpion

Oled võimas inimene ning tunnetad seda nüüd ka iseendas. Tõesti, kas pole imelik tunda ennast praeguses maailmas turvaliselt? Oled sellele ju mõelnud. Kas oled ka mõelnud miks see nii nüüd on? Kas pole kummastav, et ebaturvalisuse taga on tegelikult turvalisus ja hoitus? See ongi sinu kõige sügavam ja võimsam supervõime. Transformeerida negatiivsed olukorrad positiivseteks. Lahti lastes hirmust negatiivsuse suhtes, haarame tegelikult kinni positiivsusest. Lase siis lahti veelgi ja vaata mis kõik veel võimalik on.


Ambur

Aeg võtta oma vägi tagasi. Kas tunned kuidas sinu päikesepõimikus toimuvad füüsilised sensatsioonid? Kas tunend kuidas sealt on õõnes või siis just vastupidi - soe, täitunud ja väekas? Selle sama energiaga saad sa luua oma reaalsust, kasvatada oma väge ja muuta kõik negatiivne positiivseks. Kui juhtumisi sinu päikesepõimikus on õõnes tunne, aseta oma parem käsi selle peale. Tunneta kuidas paremase kätte voolab seesama õõnes tunne. Tunneta siis kuidas see õõnes tunne voolab läbi siis käevarte, siis läbi õlast, üles mööda turja ja lahvatab välja valge kiirena sinu pealasest, kroontšakrast. Nüüd tunneta kuidas see kõik sealt välja voolab ning kuidas jalgadest voolab sisse toetav maa energia mis jõuab sinu päieksepõimikusse. See tasakaalustab seda ja täidab selle tumeda, sügava, toetava ja sooja maa energiaga. See on sinu loomise vägi. Kui päikesepõimik on täidetud, lase oma käsi alla. Nüüd märka kuidas see ühendus maaga ei kao vaid toimub pidev energiavool ja vahetus sinu isiklikku auravälja. See sama energia tervendab sind ja toetab sind oma unistuste manifesteerimisel.


Kaljukits

Võta kätte ja kirjuta. Sul on midagi ju südamel ja kuigi esivanemad on seda kuulnud mida sa mõtled ja tunned, nad ütlevad siiski - sa pead selle endast välja saama. Mõtted jäävad sinu kehasse ning lõpuks talletuvad mustritega mida on võimalik isegi ajuimpulsse kaardistades hiljem näha. Sinu mured ja hirmud ei ole see mida sa tahaksid manifesteerida. Siis tehaksegi sinule ettepanek inglite poolt - kirjuta oma mured üles paberile. Kui soovid võid paberi hiljem ära põletada või külmutuskappi asetada, et need saaksid transformeerida positiivseks.


Veevalaja

Veeda aega oma koduloomaga. Ta on sinu juurde saadetud sest ta on sinu väeloom. Mediteeri temale mõeldes, ta toob sulle sõnumeid. Sinu väeloomal on sulle sõnum mida ta üritab edastada, kas oled seda tähele pannud? Mis on need korduvad tegevused mida sinu väeloom teeb? Millele üritab ta suunata sinu fookust? Esivanemad soovitavad võtta sul paus ja uurida seda asja lähemalt. Sinu praeguse mure vastus on selle väelooma sees.


Kalad

Vaja rääkida tõtt. Esivanemad selgitavad, et on tõe aeg ja et see olukord millega silmitsi seisad on selleks, et võiksid õppida olema aus ka iseenda vastu. Ära karda enda tõde, ära karda tunnistada endale mis või kes sa oled. Ära pelga tunnistada endale oma kirge ja oma hirme. Nende alla surumine või teesklemine, et neid pole, ei aita sind edasi. On suurte muutuste aeg, meid ei ole pandud isolatsiooni niisama. Kuula ennast, kuula oma mõtteid, jälgi oma reaktsioone ja tegevusi. Mis on see, mida sa alla surud, mida sa näha ei taha?





12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page