top of page

NÄDALAKAARDID:Kaksikud ärgu unustagu, Neitsil aeg edasi liikuda


Ma ei ole sedasorti inimene, kes usuks, et igale olukorrale on väljapääs või lahendus, kuidas see korda teha. Ma usun, et meie elud on suuremas osas ettemääratud ning meil ei jää tihtilugu mitte midagi muud üle, kui lihtsalt kaasa sõita ja sõitu nautida. Aga kui on asju, mida muuta ei saa on ka alati midagi, mida saab.

Ma mõistan, et kõigil inimestel on oma elus raskused ja kergused. Kergetel momentidel tavaliselt inimesed on sõbralikud ja naeratavad, see tuleb loomulikult. Rasketel hetkedel oleme närvilised ja pinges ning negatiivsed eneseväljendused tulevad kergemini, kui positiivsed.

Ma ei saaks aga öelda, et kui kõik on sitasti, siis võib ka ümbritsevate inimeste tuju perse keerata, neile halvasti öelda, neid alandada, neid vähendada ja nende eneseväärikust ja enesehinnangut kahjustada või riivata.

Vahel on ainuke variant lihtsalt alla anda ning edasi liikuda teises suunas. Jätta kõik see, mis teeb liiga, seljataha. Ma olen terve oma elu olnud lahendustele ja muutustele orienteeritud inimene. Vanemaks saades aga olen mõistnud, et ükskõik, kui palju ma iseendast ka ei investeeriks, on siin ilmas inimesi, kes muutuma määratud ei ole.

Ja see tähendab minu jaoks seda, et pean valima. Valik, kas ma jään sellesse ebakindlust ja kurvastust tekitavatasse sidemetesse või otsustan eemalduda. Ja kui ma eelandun, siis jäädavalt. Sest usaldage mind, kui ma ütlen - inimesed ei muutu. Ja kui nad muutuvad, siis nad ehk otsivad andestust, kuid nad lepivad sellega, et sind enam nende elus ei ole - austusest ja armastusest sinu vastu.





Jäär

Vajadus tasakaalu, struktuuride ja plaanide järgi. Ei ole võimalik enam edasi minna ilma plaane tegemata või oma ellu ja tööelus struktuuri loomata. Jäärale omaselt võtad endale palju asju kanda, tihti sellesse struktuuri loomata. Nii aga kaotad üsna tihti tegeliku eesmärgi silmist ning lased elul end kanda laineteharjal. Kaitseinglite range soovitus on sul jääda paigale, luua kord ja struktuur oma elus, teha plaane ning neid siis ka samm-sammult järgida. Ilma plaanita sinu laev läheb põhja.


Sõnn

Aeg mis kulutatakse kohanemiseks ja tasakaalustamiseks. Ei ole ebaõiglane. Maailma ei ole sinu vastu ebaõiglane. Kõik mis toimub sinu ümber ja sinu sees on sinu enda soovide, mõtete ja tegude vili ning peegeldus. Võib -olla, et tunned süüd. Võib tunduda, et sa ei ole midagi või kedagi ära teeninud. Maailmas valitseb universaalne kord, universum ei eksi mitte kunagi ning alanud perioodil ongi see sinu ülesandeks mõista. Sisuliselt pead nüüd hoolikalt tähele panema mis emotsioonid ja tunded sinu sees on. Selgita välja millised tunded tekitavad sinu elus kaost ja millised ideed või mõtted soosivad tasakaalu. Selle markeri järgi tee oma valikud, ülejäänust lase lahti.


Kaksikud

Oma elu ja karjääri muutmisel, uue elu vastu võtmisel on kõikse olulisem see, et sa ei unustaks ära missuguse maa sa oled maha käinud. Rääkimata sellest, kus ja millisest versioonist iseendast sa tulnud ja loodud oled. Sinule esivanemad algavaks nädalaks soovitavad sooritada palju meditatsioone. Et esialgu mäletada seda tunnet, sprituaalses mõistes, mis tähendab olla sina. Ning teiseks, et mõista selle reaalsuse piirides millised on sinu mõtted, millised on sinu tunded, kas sa oled, mida sa tahad ning millised on sinu eesmärgid. Ilma eesmärkideta ja infota ei liigu sa mitte kuskile.


Vähk

Klaas on tühi. Kahjuks tunned ärevust, paanikat või sühgavat pettumust. Kui sa selles energias juba ei ole, siis alanud nädal suudab need tunded sinu hingesühavusest pinnale loksutada. Emotsioonid on nagu tormine ja mudane meri. Kõik on segamini ja tegelikult ei paista selginemist ega settimist mitte kuskilt. Mida siis teha? Kuna aega peaks laialt käes olema, tuleb seda aega hakata võtma ka iseenda jaoks. Mõneti tundub see sulle hirmutav või ebameeldiv nõuanne, kuid vajalik on mediteerida, et sinu sisse maetud kurbus, viha ja pettumus saaks sulle täielikult teadlikuks. Olles oma valust teadlik, see vabaneb ja siis saab eluga edasi minna juba uues kuues. Palun ära sea endale ebareaalseid ootusi justkui ühest korrast mediteerimisest piisab. See on sama ebareaalne kui uskuda, et ühest toidukorrast päevas piisab, et terve nädal või aasta kõht täis püsiks. Mediteerida võiks iga päev.


Lõvi

Kas sulle endale ka tundub kummastav, et kuigi kõik ümberringi on paanikas ja hirmus tuleviku ees samal ajal kui sina naudid elu ja tead, et head elu on sulle antud veel kuhjaga? Kaitseinglid selgitavad, et sinu armastus kellegi vastu, ilmselt iseenda vastu on mööda ratsutanud ego piiridest ning on tõusnud seega rahutute emotsioonide merest maa ja taeva vahele, tasakaalupunkti. Tingimusteta armastuse kogemine sel nädalal ja paljudel järgmistelgi veel on sinule spirituaalselt tervendav ja väestav. Selline kõrgesageduslik energia põletab eemale kõik madalamasagedusliku. Sinna alla käivad nii inimesed, kurjad vaimud kui ka haigused. Oled kaitstud.


Neitsi

Põhimõte sinu praeguses olukorras on selline, et tuleks juba alla anda, alistuda ja edasi liikuda. Väga tihti kui me kogeme mingisuguseid piiranguid või emotsionaalselt raskeid olukordi, tunneme et kuidagi tundetu, depressiivne, melanhoolne, unine või lasua pime on olla. Kaitseinglid selgitavadki, et mitte miski ei saa muutuda kui me seisame paigal või oleme fikseerunud ühele kindlale asjale. Kaitseinglitel on kindel sõnum, et sa tead ise väga hästi missugused on need limiteerivad tegurid sinu elus, mis ei lase sul edasi liikuda. Nende järgi elades sinu energia ongi läbi, nii sa tunnedki ennast depressiivselt, limimteerituna, unisena ja vahel ka juba täiesti tundetuna või võimetuna midagi muuta. Tuleb lihtsalt lahti laska ego soovidest ja murda need harjumused. Kahjuks ei saa ma sulle lubada, et sinu kaitseinglid sind siin kangelaslikult ära päästavad. See kas sinu elu muutub või mitte, on sinu vaba tahte küsimus.


Kaalud

Vajalik panna tähele neid olukordi elus kus sa oled kade, manipuleeriv, omandihimuline või mingil viisil ebaeetiliselt võrgutav. See peab lõppema. Sa oled tegelikult ääriselt lojaalne ja emotsionaalselt suuteline ennast täiuslikult siduda ja olla truu iseendale. Oma tunnete, soovide, ihade ja murede väljendamiseks või lahenduste leidmiseks on sul palju efektiivsem viis. Suhtlemine, südamest südamesse. Väljenda oma tundeid objektiivselt ja realistlikult, hoides kinni sellest, et sa ei hülga end emotsionaalselt olles kade, manipuleeriv või omandihimuline.


Skorpion

Vaja otsus ära teha. Kahe asja vahel muudkui aga mõtiskled ja võimalik isegi, et ähvardad kord teha seda otsust, aga samas sa ei ole oma sõndale väärilist tagajärge rakendanud. On vast aeg. Eriti, kui sa soovid, et sinu meeltes oleks juba rahu ja vaikus ning, et enam ei peaks üht koma teist varjama kellegi eest. Tule lihtsalt välja ja tee see otsus ära, integreeri.


Ambur

Sinule kaitseinglid toovad küll sisemist rahu, palju positiivset energiat ja kordaminekuid. See positiivne periood mis sa koged on vastuseks märtsis-veebruaris toimunud sündmustest. Midagi oled sa taskaalu tol ajahetkel saanud, et nüüd naudid vilju. Võib ka olla, et see mis toob sinu ellu praegu kergust, armastust ja rahulolu on hoopis mitte mis vaid kes. Igatahes on ta kuidagi seotud Kalad tähtkuju esindajaga või toimus kohtumine Kalad tähtkuju ajal. Igatahes on tunded ja emotsioonid mõnusalt laes ja positiivsed.


Kaljukits

Organiseerimine, tegutsemine ja dünaamilisus sinu energiaväljas toob sulle nüüd suurt kasu. Kui oled nüüd oma südame järgi tegutsenud, on sinu teod, mõtted ja südame häälestus olnud koherentsed, mis tähendab, et oled aktiveerinud universumi kõige võimsama manifesteerimine väe. See kasu mida sa nüüd koged ei ole ainult väline ega ainult sisemine, see on mõlemat. See on sügavalt emotsionaalne tasakaal mis kiirgab seestpoolt väljapoole ning peegeldub sealt ka sinule vastu.


Veevalaja

Tuleb sinule konkreetne sõnum kolme olulise tähemärgi-inimese kohta sinu elus. Vaatle kes on see Kalad, Vähk ja Skorpion sinu elus. Need on inimesed kellega järgmised aasta aega hakkad tegema tihedat koostööd. Need on inimesed kes aitavad sinul hoolitseda iseenda ning ka teiste eest. Nendega koostöös kasvab sinu emotsionaalne väärikus ja õpid veel enam mõistma oma väärtust. Teie kõik omavahel koostöös, olete kokku nagu maagid. Arhetüüpne Maag on keegi, kelle number on alati 1, ta on esimene, ta on looja abiline ning tema põhifunktsioon on suhtlemine ja tema usaldab oma emotsioone pigem, kui et neid kontrollib. Maag, sümboliseerides nr 1. on ka uue teekonna alustaja ja transformeerija. Kas pole mitte põnev?


Kalad

Sinu elus on kolm väga olulist inimest. Üks on olulisem kui teised kaks. Need võivad olla pereliikmed või sõbrad, üks neist pruugib olla ka Vähk-tähtkujust. Oluline on olla nendega hell ning hoida neid, suhelda nendega, motiveerida, hoolitseda nende eest selliselt, et see tooks sinule endale ka külluslikult uut ja toetavad, inspireerivat ja motiveerivat energiat. Praegu on eriti oluline jälgida, kellega sa suhtled ja kuhu oma energiat investeerid. Kas investeeringud tasuvad sulle ära, või jääb energiavahetusest midagi puudu? Jälgi mis toimub ning kasuta oma suhtlemise viise, et selgust tuua oma ellu ja oma tegemistesse.


Ingrid jagab päevasõnumeid ingellikelt esivanematelt ka oma Facebooki-lehel, loe lähemalt klikates siia.


9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page