top of page

NÄDALAKAARDID: Kalad kogeb ahha-elamust, Neitsi õpib väärtusliku õppetunni

Ma pean ennast lihtsaks inimeseks. Mul on lihtsad soovid ja lihtsad unistused, ei midagi suurt, lärmakat ega kolossaalset. Unistan lihtsalt väikesest maalapist mere ääres, kus hommikusöögilauast paistab kadakate ja mändide vahelt rahutu meri, mitte vilkuv JYSKi või Selveri reklaam.


Unistan linnulaulust ja puude kohinast, käo kukkumisest ja rähni toksimisest, mitte piiksuvatest autodest, töötavatest mootoritest või karjuvatest naabritest.


Unistan lojaalsusest ja sõprusest, soojadest suhetest. Unistan ajast, kus see ei tiksu möögana kuklas, kus ühiskond ei piina mu lapsi ja kus koolisüsteem ei piitsuta neid armiliseks. Ma unistan oma laste nakkavast naerust ja rõõmukilgetest, nende elu- ja seiklusjanu nägemisest.


Ma unistan väikestest vaiksetest hetkedest, soojast päikesest põskesid silitamas ja õitsevatest lilledest. Unistan värskest kevadisest õhust ja soojast suvisesest hõngust, vihmastest õhtustest ja paljajalu kuumal asfaldil käimisest. Ma unistan karjamaast ja taamal seisvatest lehmadest, kes teevad 'muuu'.


Täna ma unistan.



Jäär

Stressi tase on mõõdukas, unistused on suured ja selleks, et oma unistusi täita oleks võimalik pead oma aega väga optimaalselt kasutama. Küsi endalt millega sa tegeled? Millist informatsiooni sa iseendale igapäevaselt toidad? Esivaemate kindel sõnum on, et võiksid praegu suunata oma fookuse ja energia õppimiseks, informatsiooni läbi analüüsimiseks. Uued oskused ja teadmised osutuvad sinu praeguses keerulises olukorras hiljem kasulikuks.


Sõnn

Praegu on Sõnni jaoks koige olulisem oma raamatupidamine saada tasakaalu, hoolitseda enda tervise eest ning vaadelda kas on tekkinud uusi võimalusi, et elus edasi liikuda. Tuleb ette väga suur muutus mis paneb sind oma elu lihtsustama. Võimalik, et see tähendab mõne sõnni jaoks ainult suuremat sorti puhastust kodus, samal ajal kui teiste jaoks tähendab see periood emotsionaalselt puhastumist ja tervenemist. Sellest nädalast kuni järgmised 8 kuud on sinu jaoks vabanemine, selginemine ja puhastumine need märksõnad millest juhinduda. Selgub tõde paljude inimeste, olukordade ja sinu enese kohta. Rasketel aegadel otsi leevendust looduses.


Kaksikud

Järgmise kahe nädala jooksul koged ebamaist tasakaalu. Sinu tunnetele vastatakse, valitseb sisemiselt väljapoole kiirgav emotsionaalne tasakaalukus. Andmine ja saamine on tasakaalus. Just nimelt armastuse andmine ja vastu võtmine. Võimalik, et see armastuse andmine ja vastu võtmine toimub vähi tähtkujust inimesega või kellegagi, kellega kohtuti kui kuu oli vähi märgis või lihtsalt ajal mil on vähi sünnipäev (21 juuni-21 juuli). Mõnel juhul on tegemist pereliikmega. Leitakse üksmeel, teineteise mõistmine mis toob rahu ja armastuse tunnet kõigile. Helged ajad.


Vähk

Tegeled millegagi või üritad lahendada mingisugust keerukat olukorda. Esmane edu saabub juuli või augusti lõpus, seni aga tööta oma eesmärgi, soovi või unistuse nimel, ära anna alla. Esivanemad on sind eduga õnnistanud, koged win-win olukordi nendes eluvaldkondades mis on sinu jaoks äärmiselt olulised. Kuigi hetkeline olukord tahab vahel ära süüa sinu optimistliku meele, ära lase sellel juhtuda. Hoia sind silme ees ja lase täiskäigul ainult edasi. Kaartidesse on sinu edu sisse kirjutatud, sa ei hävi.


Lõvi

Taskaalusümbol. Sinu suurim eesmärk praegu peaks olema oma liidriomaduste ja visionääri omaduste manifesteerimine. Mida see tähendab? Ära oota sobivat võimalust olla juht ja visionäär, võta oma koht ja ole see kelleks sa oled siia tulnud. Sinu käsutuses on tohutu tagavara liidri omadusi mida teistele edasi anda või õpetada. Ole eeskujuks, see väestab ka inspireerib inimesi sinu ümber olema parem versioon iseendast. See positsioon võib olla sul soojas nii kodus, perekonnas, kogukonnas, tööl, mõnes organisatsioonid või isegi riiklikul tasadil. Sa oled tuleelement ja kuigi tuli võib põletada, vajavad inimesed sind praegu väga. Just nimu energilise, sooja, hoolitseva ja tasakaaluka loomuse poolest.


Neitsi

Oled ilmselt aru saanud nendest kahest vastanduvast poolusest mis sinu sees eksisteerivad. Võimalik, et oled seni võtnud üht neist kui negatiivset poolt ja teist kui positiivset poolt. Üritades negatiivse osakaalu kuidagi vähendada seda kas alla surudes või eitades. Mõne neitsi puhul on need poolused väljendunud töövaldkonnas, teistel aga just personaalses elus. Ka see on sümbol mis näitab, et ühel hetkel oled ühe pooluse valdustes, teisel hetkel teise pooluse mõju all. Mis teha siis? Esivanemate sõnum sinule on, et praegu on aeg need poolused omavahel integreerida. Oled võib-olla märganud, et mõlemal poolusel on oma kvaliteetsus mida on tegelikult võimalik parema elukvaliteedi saavutamiseks omavahel põimida. Mis iganes sinu elus praegu toimub, kuidas iganes sinu polaarsused väljenduvad - lase nendel väljenduda. Esivanemad selgitavad, et kui lased iseendal olla ning lubad endal voolata, õpid midagi väärtuslikku. Lase end vabaks ja vaata mis saab. Esivanemad on pannud panused õnnelikuma ja terviklikuma enesetunde peale.


Kaalud

Aega mil tuleb õppida olema loov, et iseennast ära elatada ning periood mil õppida tundma iseennast. Õppida tundma seda indiviidi kes sa tegelikult oled. Sulle hakkab meenuma, et sul mitte ei ole ainult hing. Sa ise oledki hing. Mis sul on, on keha. Ja see keha ning hing on vajalik nüüd tuua tagasi tasakaalu. Oled juba ise samuti tajunud, et soovid enda ellu lõpuks tasakaalu ja harmooniat. Tasakaal ja harmoonia sünnib sinu, nagu paljude teiste jaoks, sellest punktist kus inimene kasvab iseseisvaks, kus inimene hakkab iseennast ära elatama. Võimalik, et oled juba tajunud nagu kerkiks sinus ülesse uus identiteet. Selline kellel on hoopis teised soovid, mõtted ja väljavaated perekonna, sõprade ja tööga seotud moraalile ja eetikale. Tegelikult ei ole tegu mitte uue isiksusega kes sinus esile kerkib. See versioon sinust on alati seal olnud, nagu antikeha, ootamas õiget mürki, et siis ärgata ning seista selle eest mis on tõde. Ja tõde on see, et on aeg ennast vabastada kõikidest nendest situatsioonidest kus valitseb disharmoonia. Ole valmis, sellest tuleb sinu elu põnevaim sõit.


Skorpion

Sul on mingisugune eriline oskus seoses inimestega igas vanuses mida sa ise pead väga loomulikuks. Tegelikult on see sinule kingituseks antud inglite poolt sel hetkel kui sa siia ilma sündisid. See oskus on kasvatanud sind selliseks natuuriks kes ei lase ennast mitte mingi hinna eest enam puuri panna. Ja samas on just see sama kingitus pannud sind elus valima ja tegema otsuseid mõnede suhete osas. Sa tunned praegu, et vajad ühes suhtes astuda teisele tasandile. Sügavamale tasandile, et see suhe saaks kasvada. Samas jällegi tunned, et on suhteid milles sa vajad distantsi, pausi. Kahjuks mul ei ole sinule väga positiivseid uudiseid algavaks nädalaks. Tundub, et hakkad lahutama või on sinu kooselus kellegagi praegu äärmiselt keeruline periood kus tahad kolida kellestki lahku. Ja samal ajal soovid tegelikult kolida kellegagi kokku. Küsimus on selles, kuidas seda vastandlikku olukorda omavahel integreerida. Alanud nädalal peadki sellele lahenduse leidma.


Ambur

Enne kui tegutsed, tee kindlaks, et sinu süda, mõtted ja teod kõnelevad kõik ühte keelt. Tunne on hea ja energiat on sul ka väga palju. Teotahe on ja plaan on töötada uue idee poole. Enne kui sa aga liigud ja paned kõik oma panused uuele suunale, inglid siiski tõmbavad korraks pidurit. Küsi endalt miks sa seda teed, mis on selle idee tegelik põhjus ja sümbol? Võimalik, et sul on keeruline seda eneseanalüüsi teadlikult läbida. Seetõttu esivanemate sõnum on - kirjuta projekt, äriplaan või korralda turuuuring enne kui tegutsed. On oluline, et sul oleks tegevusplaan mille oled enda meeltes, südames ja paberil enne täiuslikult läbi mänginud. Käitu targalt.


Kaljukits

Head uudised. Sul on palju energiat, oled motiveeritud nagu Mars, et liikuda uutel suundadel. Suudad hästi kohaneda ja integreerida oma teadmisi teiste teadmistega. Kiire ja selge infovahetus toob hämmastava tasakaalu ja harmoonia mille tulemusena on tuju laes ja kõik tundub, et on kontrolli all ega saakski parem olla. Sina oled küll raskel ajal valinud seda informatsiooni mida tarbid. Sellega oled seljatanud hirmu ning saavutanud sisemise suveräänsuse. Ega siis midagi, palju õnne, jõudu ja jaksu sulle veelgi, et seda paati pinnal suudad hoida!


Veevalaja

Tekib võimalus anda asjadele uus vorming läbi julguse. Tajud väga palju ootusärevust, mõtiskled ja oled isegi ehk veidi ärev, päris täpselt teadmata miks. Alanud nädala töötad läbi sellise punkti, kus hakkad vastu võtma ennast sellena nagu ja kes sa oled. Kuskil enda sees sa juba tunned ja koged seda julgust olla sina ise ilma ühegi hirmu või kahtluseta. See ei ole mõte, see on tunne. Kas tunned seda loomingulist energiat mis läbi sinu praegu voolata tahab? Praegu on parim aeg rakendada see transtsendentne loov energia oma loomingulisse töösse ja vaadata siis mis kõik veel sellest välja koorub.


Kalad

Mõõk läbib krooni, mis on teadlikkuse sümbol. Kroon on kaartidel see mis kirjeldab ja sümboliseerib aha-kogemust. Või seda, et meel on saanud kogemuse ülevaate uuest informatsionist ja saavutanud seeläbi täiuesti uue teadlikkuse vormingu. Inglid räägivad, et sinu puhul on nii juhtunud. Oled tulnud udusest taevast, pilve pealt alla maa peale, vabastatud segadusest ja kahtlustest, vaadates täieliku tõe ja valguse suunas. Kõik on justkui selge. Budistid ütlevad selle teadvuse seisundi kohta teemant teadlikkus. Võimalik, et sinu sõbrad ütlevad sulle, et oled muutunud. Ja sina ei vaidle neile vastu. Võimalik, et oled pannud oma energiat mujale, oma fookust suunanud sihtotstarbekalt. Igatahes, oled mõtisklenud - mis minuga toimub? Inglid on saatnud selle sõnumi vastuseks sinu küsimusele. Ja see mis toimub praegu, on ainult algus.



bottom of page