top of page

NÄDALAKAARDID: Lõvi peab endale aega võtma, Neitsi ei tohi asju edasi lükata

Nüüd on see hetk käes. Meie Von Wicca koduleht on täielikult uuenenud, tooted on peaaegu, et kõik üleval teile tutvumiseks ning soetamiseks. Nädalakaartide tellimuslehe leiad peamenüüst "Plaanid & Hinnad" alt. Ma täna pikalt ei peatuks ning romaani ei kirjutaks, jätan selle mõneks teiseks homseks, kui olen jõudnud kodulehe kõik väiksemad vead likvideerida. Kõikidele küsimustele ja ettepanekutele olen avatud ning väga tahaks kuulda teie muljeid meie uue kodulehe ja toodete kohta kommentaariumis!






Jäär

Tundub, et vajad millegi jaoks raha, mida sul ei ole kuskilt justkui tulemas. Tuleb silmad ja kõrvad lahti hoida ning kaaluda muid võimalusi. Selleks, et midagi teha, investeerida või osta ei pea sul alati endal raha olema. Vahel on võimalik, et raha tuleb mujalt, keegi teine investeerib sinu ideesse, kui suudad selle neile nii-öelda maha müüa. Sinu eest kantakse hoolt, seega ära kaota usku enda ettevõtmistesse.


Sõnn

On aeg edasi liikuda ja võtta ette uusi tegevusi, seada uusi eesmärke ning mõelda positiivselt. Kui kerkivad üles negatiivsed asjaolud, siis siinkohal esivanemad soovitavad sulle endalt küsida: Kas ma saan mida teha, et seda olukorda muuta? Kui jah, siis mis see on, mida ma teha saan? Kui ei, siis, hästi, lase sellel olla ning keskendu muudele asjadele ning vaata, kuhu elu sind kannab. Jälgi, mis inimesed sinu ümber satuvad, ära muutu agressiivseks ega kaitsvaks, jää iseendaks ning usu, et kõigel on oma aeg. Vahel saab see aeg ka läbi.


Kaksikud

Viimasel ajal oled tundma hakanud justkui oleks keegi sinu lahkunud lähedastest sinu kõrval. Või tunnetad lihtsalt enda läheduses kedagi, kes pole siit ilmast. See siin on kinnitus temalt, et ta on tõesti seal sinu lähedal ning, et ta ei ole siin selleks, et sulle liiga teha. Vastupidi, ta soovib sulle saata sõnumit. Ära pelga, võta see vastu. Pane tähele teistsuguseid mõtteid või tundeid endas, teadvusta neid, vajadusel kirjuta üles ning tõlgenda neid oma teadmiste põhjal. Seejärel integreeri need sõnumid iseenda ellu ja ära muretse liialt tuleviku pärast või selle pärast kes see vaimolend on.


Vähk

Väga tundeline periood, kus tuleb üles palju mõtteid, emotsioone, mälestusi minevikust, mis on valulikud. Sa tead, et need tunded on selleks, et neid tervendada. Sel hetkel, kui oled murtud, oled sa samas ka vastuvõtlik veelgi suuremale armastusele. Sinu kaitseinglid aitavad sind sinu viha ja andestamatusega, et need saaksid sinu kehast, meeltest ja südamest muutuda negatiivsest positiivseks. Siinkohal - pea ees hüppa oma tunnete sisse, lase nendel ennast kanda, koge kõike, märka kõike, ela need täielikult läbi nii kaugele ja sügavale, kui see võimalik on. Kui see on möödas ning kõik tunded ja mõtted on teadvustatud, saabub ka rahu ning saabub ka mõistmine ja lõpuks ka lahendused. Usalda elu, kõik saab korda seatud.


Lõvi

Tasakaalu loomiseks ja harmooniaks on tarvis, et võtaksid iseendale aega, et mediteerida, tunnetada läbi enda tunded, mõtted ning ka soovid elult. Elus ei ole õiget ega valet, kõik lihtsalt on. Ning sinu elu on sinu soovide, visioonide, mõtete, uskumuste ja tunnete manifestatsioon. Ja mitte ainult. Kõik, kes on sinu ümber, loovad sinuga koos seda reaalsust. Palu oma esivanematelt abi, et suudaksid säilitada positiivse suhtumise ka kõige raskemal hetkel, palu nendelt julgust lahti lasta neist ja sellest, mis sind hoiab tagasi. Palu oskust võtta omaks enda reaalsus, kuid säilitad usk, et kõik toimub kõrgema eesmärgi nimel.


Neitsi

Kui kaua edasi lükkad neid asju, mis on ammu selge, et vajavad muutmist? Sinu kõrgem eesmärk elus on kogeda, elada, tunnetada ja mõista. Võta see reaalsus omaks ning tunnista endale - on aeg edasi liikuda. Muutus ei pea olema raske, mitte ükski teekond ei pea alati olema raske. Igal teekonnal on raskused, blokeeringud, tagasilöögid aga ka rõõmu, naudingut, andestust ja rahulolu. Sina oled kangelane ning sinu eesmärk on hoida siht silme ees ning sellest kõigest läbi minna. Astu samm edasi, vaata, mis on kivi all peidus, sulle tasutakse julguse eest heldelt.


Kaalud

Mis on sinu soov tegelikult? Oled sa asjad enda jaoks selgeks mõelnud? Kui sul puudub visioon, eesmärk või siht, siis tundubki elu ja eksistents juhuslik ning kõik, mis sinuga juhtub nagu karistus. Sa ava oma silmad ning märka, et tegelikult oled toetatud, hoitud ja armastatud. Elu ei tööta sinu vastu, see töötab sinu nimel. Küll aga ei ole võimalik, et sa saad elult midagi enne, kui oled nõus millestki loobuma. Millest loobud sa esimesena, silmaklappidest või sellest, et ei usalda sa elu? Loobu, anna alla, alistu, luba elul ennast üllatada.


Skorpion

Tunned end segaduses ja otsustusvõimetuna. Otsustusvõimetus tekib siis, kui sinu ees olev informatsioon on puudulik. Näiteks siis, kui alateadlik mina õpib midagi uut, kui teadlik mina ei saa alateadlikult minalt vastuseid või kui hinge jaoks ei kõik puzzle tükid laual. Ära praegu veel mitte mingisuguseid otsuseid vastu võta, tuleb oodata ning jälgida, koguda informatsiooni. Luba kõigel iseenesest avalduda, uuri samal ajal oma tundeid ja tõlgendusi, märka oma mõtteid ja soovituslikult pea järgmised viis päeva oma tunnete ja mõtete päevikut, sest need on sinu kompass läbi selle elu ja läbi nende otsuste, mida pead oma elus tegema. Viiendal päeval loe läbi oma emotsioonide ja mõtete märkmed ning vaatle, kas näed seal mustrit või seost, märke või pinna all peituvat sõnumit.


Ambur

Miski sinu elus hakkab lõppema. Mis tundega see uus energia on, kuhu see sind su mõtetes ja tunnetes viib? Kuhu see sind suunab, mida laseb teha, mida see sul enam teha ei lase? Sind ootab ees rõõm, aga nagu ikka, enne tuleb millestki loobuda, midagi nii-öelda vahetuskaubaks anda, et ruumi teha uuele. Universum järelmaksuga kingitusi ei tee.


Kaljukits

Tuleb võit, kas siis sisemine või välimine. Tavaliselt algab muutus seestpoolt, see tähendab, et analüüsid või mõistad endas midagi, mille tulemusena saavutad sisemise tasakaalu. Oluline on seda avastust hiljem enda ellu ka integreerida, märgata millal vana mõtteprogramm tööle tahab hakata ning valida sedasi mitte käituda ning valida pigem uue teadlikkuse kasuks. Selle uue uskumuse või harjumuse alateadlikuks automaatprogrammiks programmeerimiseks kulub vähemalt 21 päeva, mitte vähem. Niiet järgmised 21 päeva saad integreerida enda ellu seda uut mõttemustrit, mis toob sulle palju võimalusi ja võite nii sisemisi, kui välimisi.


Veevalaja

Varsti ilmub sinu ellu midagi üllatavat. Miskit kuskil toimub, mis see on, seda ei tea veel öelda. Oled käinud pika tee ning sul tuleks oma teekond üle vaadata, sest sulle märkamata on vahepeal on toimunud midagi olulist, mille valguses saad nüüd oma tulevikuplaanid natukese ümber teha ja korrigeerida. Elu poolt on vastused olemas, kuid sinu hinge ja isiksuse arenguks on vajalik, et sa need vastused sa ka enda seest ilma kõrvaliste abilisteta leiaksid. Jälgi, jälgi iseennast, pane tähele oma mõtteid, soove, unistusi ja seda, kuhu läheb sinu kirg. Küsi endalt, kuhu see kõik sind viima peaks, sa saad vastuse.


Kalad

Sinu energiakehas on augud, mis on tingitud uskumustest, mis kogetud selles elus. Möödunud elu vaatle kui infopagasit, mis on sinu auraväljas ning selles on lahendamata teemasid, tegelikkusega mitte kooskõlas olevaid uskumusi, valu ja kannatusi. Kõige suurem neist on süütunne selle osas, mis on ja oli vältimatu. Sa ei saa küll enda tundeid, soove ja kirge alla suruda, kuigi see on paljude tänapäeva õpetlaste teema. Kui see oleks võimalik, elaksime me kõik juba nirvaanas, sest vaata mis maailmas toimub - kõik mõtlevad nendele tunnetele, mida alla surume või peidame, me otsime elult märke ja lihtsalt liigume edasi, alla andmata, hinges nii nuttes kui naerdes. Ela mõistmises, et kõik on ühenduses ning kõik on okei. Saavuta tasakaal oma meeltes nii heade kui halbade emotsioonide vahel, pane tähele mis lugusi sa endale iseenda kohta räägid ning tee kõik, mis on tarvis, et saavutada sisemine tasakaal. Sa oled iseenda tervendaja, abistaja, toetaja, sõber, perekond ja armastaja. Mitte ainult iseeendale ega oma perele vaid kõigile, kes sinust kuulevad.

bottom of page