top of page

Mis eristab meie aroomi teistest aroomidest?

High-end lõhnaküünal eraldab aroomi ka leegita. Nii ka meie VonWicca küünlad. See on võimalik tänu lõhnadele mida kasutame, valmistamistehnikale ning vahale. Põlemisel täidavad meie küünlad sinu ruumi kergelt lendleva aroomimolekulidega, aga ka ilma leegita on tunda kerget aroomi väiksemates ruumides.


VonWicca küünldele on iseloomulikud täiuslikult tasakaalustatud lõhnanoodid, kuna kasutame oma küünaldes puhtaid looduslikke tooraineid, mis on töödeldud täpsetel temperatuuridel peenelt väljatöötatud vahekordades.


VonWicca’s peame oluliseks, et lõhnad mida loome on harmoonilised ning neis on esindatud kõrged, keskmised ning madalad noodid. Mõnes meie lõhnas on kokku rohkem kui 25 erinevat aroomilõhna, eeterlikku õli ja lõhna essentsi.


Parfümeerija töö on väga täpne looming, mille käigus iga lõhn mõõdetakse ja pannakse kirja tilk tilga haaval ning arvutatakse keeruliste valemite toel täpsetesse kogustesse, valatakse õiges ja õigesse temperatuuri ja vahekordadesse. See, mis lõhnad, mis kogustes ja kuidas on teineteise kõrvale seatud, määrab ka selle lõhna atraktiivsuse ja mõju sinu mandelkehale.


Meie küünaldes esinevate lõhnade eest vastutab parfümeerija Allar.


Allar - “Kui tead, milline on erinevus parfüümil ja essentsil, siis meie lõhnad sarnanevad essentsiga kuna kasutame puhast kvaliteetset toorainet.”


17 views0 comments
bottom of page