top of page

Milleks meile tasakaal?

Olen suurema osa oma elust süvenenud teemasse, mis on minu jaoks omandanud kriitilise tähtsuse – meele, keha, vaimu ja emotsioonide tasakaal. Miks see nii oluline on? Sest ilma tasakaaluta, muutume me justkui ilma juhita tuulelohedeks, mida tuul suvalises suunas loobib.


Olen kogenud, kuidas elu (ja ATH) kiire tempo võib kurnata nii füüsiliselt kui vaimselt. Liiga tihti unustame me toita oma vaimu, tegeleda oma emotsioonidega ja hoolitseda kõige eelnimetatu ja ühtlasi ka oma keha eest. Siis ühel hetkel hakkame me tajuma, et oleme nagu orava-rattas, joostes üha kiiremini, kuid jõudes mitte kuhugi. Töö, sotsiaalsed kohustused, pere & kodu – kõik see nõuab omajagu energiat, kuid kust see energia tuleb, kui me ise oleme juba tühjad?


Oma teekonnal olen leidnud ja avastanud mitmeid nippe ja harjutusi, mis aitavad taastada seda kriitiliselt vajalikku tasakaalu.

Meditatsioon, tervislik toitumine, looduses viibimine, aga ka lihtsalt aeg iseendale – kõik need on vahendid, mille abil saame taasleida sisemise rahu ja elujõu. Kuid need pole ju ainsad. Tehnoloogia paast, julgus küsida abi & õppida toimetulemismehhanisme on täpselt sama olulised.


Kuid mida ma pean võib-olla siin artiklis kõige olulisemaks teiega jagada on see, et tasakaalu saavutamine pole ühekordne sündmus, vaid pidev elukestev protsess. See nõuab igapäevast pühendumist, teadlikkust ja tähelepanu ning armastust iseenda vastu. Kui me võtame selle teekonna ette, siis tundub nagu muutuks kõik meie ümber. Me näeme maailma selgemalt, me suhtleme teistega sügavamalt ja me tunneme end oma elus palju õnnelikumana.


Loodan, et minu mõtted inspireerivad teid astuma oma teekonnale tasakaalu poole. Pole tähtis, kust alustate, oluline on lihtsalt alustada.


Milliseid nippe ma tasakaalu hoidmiseks kasutan ja teilegi soovitan saate lugeda von wicca sotsiaalmeedia kontodelt. Kui soovid, et kirjutaksin lahti nipid, mida sotsiaalmeedias jagan, jäta selle kohta kommentaar ja liitu meili-listiga.


Soovin teile kõigile tasakaalu, rahu, hellust, julgust ja palju armastust teie teekonnal.

bottom of page