top of page

11 märki, et sa oled Wicca

Mida tähendab olla Wicca? Esiteks kõik Wicca'd ei ole nõiad ja kõik nõiad ei ole Wicca'd. Wicca on elustiil ja filosoofia, see on rahumeelne religioon mille väärtused on harmoonia, tasakaal, loodus ja inimesed. Wicca't on raske resoluutselt lahti seletada, sest see areneb, kohaneb ja laieneb ajas.


Mõned aastad tagasi taipasin, et Wicca'ks ei õpita vaid sünnitakse. Wicca ei ole valik vaid see on inimesele kas kaasa antud või mitte. Kellele sünnipäraselt ei ole seda kaasa antud, need Wiccat ei mõista. Inimese elu jooksul esineb märke, mis Wiccale viitavad ja mis inimest kompassi kombel läbi elu juhendab. See, kas sina oled Wicca selgub, kui vähemalt kaheksa järgnevat punkti käivad sinu kohta.


Kaljuserv mere taustal


1. Sulle ei meeldi suured rahvamassid. Wiccana tunnetad sa teiste inimeste emotsioone ja energiaid. Need tulevad üle sinu nagu tormituuled, jättes sind räsituks. Pärast pikki tunde suures rahvamassis või suurlinnas viibimist tunned, et vajad aega, et olla omaette. Sa laed enda akud kõige efektiivsemalt täis siis, kui oled üksi.


2. Surmajärgne elu, ennustamine, horoskoobid, astroloogia ja kõik üleloomulik on sulle huvi pakkunud maast madalast.


3. Sa kogud huvitava energiaga asju loodusest. Näiteks linnusulgi, kive, kristalle, puuoksi, tammetõrusid ja käbisid, merekarpe, liiva või sammalt.


4. Sa armastad loodust ning tunned, et oled sellega tugevas ühenduses. Sa oled tundlik hooajalistele muutustele, ilmastikule ning kuufaasidele. Vaid põgus jalutuskäik metsas või mereääres rahustab või rõõmustab sind, viies sind hoopis teistsugusele maailma tajumise tasandile.


5. Sa eelistad kullale hõbedat. Oled alati selle poole rohkem tõmmatud olnud, sest hõbe on seotud Kuu energiaga.


6. Sa tunned tugevad seotust nelja elemendiga: Maa, Õhk, Tuli ja Vesi.


7. Sa naudid tormilist ilma. Tunned ennast energeetiliselt ja elavalt kui müristab ja lööb välku. Armastad vihma ning eriti seda lõhna mis on peale värsket vihma.


8. Eelistad päevasele ajale pimedamat aega. Leiad, et öises pimeduses on turvalisem, lohutavam ja rahustavam kui päevavalges. Öösel särab Kuu ja sa armastad seda vaadata (ning temaga rääkida).


9. Sa oled empaat. Inimesed tunnevad end sinu läheduses piisavalt mugavalt ja turvaliselt, et ennast väljendada. Inimesed jagavad sulle oma mõtteid ning tundeid, muresid ja probleeme. Sa tajud teiste inimeste tundeid ja emotsioone ning vahel isegi nende mõtteid.


10. Sa oled loomadega lähedane, loomad on sinu jaoks väga olulised ning sinu meel muutub härdaks kui näed hulkuvat või kodutut looma.


11. Sa usud, et meie maailm on enamat kui paistab. Sa oled selles osas alati teistest erinenud, kuna otsid sellele vastuseid.



24 views0 comments
bottom of page