top of page

NÄDALAKAARDID: Viimane kuu

Viimaste sündmuste valguses olen teinud otsuse, et lõppeb nädalakaartide ilmumine al. 11.03.2023.

Ma olen alati ja igavesti oma hinges spiritualist ning leian spirituaalsest maailmast ilu. Eile aga sain oma tuttavalt märguande, et ühes laivis, kus kaks Eesti nõida panid kaarte nii minu, kui mitmetele teistele inimestele ilma nendelt luba küsimata/saamata hakkasin ma mõtisklema väga oluliste küsimuste üle.

Ma olen viimaseid aastaid, pidanud endalt küsima: Mis on minu suhe sellise sisuga? Ja tõele au andes ma tunnen juba alates koroonepideemia algusest, et ma ei soovi, et mind seostatakse inimestega, kes oma teatraalse käitumisega solvavad kogu spirituaalset filosoofiat, levitades valesid ning kaevates seeläbi meid kõiki koos nende endiga ühishauda.

Isegi, kui need valed edastatakse naeratuse saatel, klõbistades Hiinas valmistatud kaarte ja vaadates kissis silmil kaamerasse, et jätta muljet, justkui tegemist on olenditega teisest dimensioonist. I'm not impressed.

Ma ei soovi seda energiat enda ja oma pere ellu ning, et mind defineeritaks spirituaalse maailma nõrgimate lülide kaudu.

Ma olen viimastel aastatel teinud läbi väga olulisi spirituaalseid muutusi ning selles valguses näen ma elu sügavamalt ning palju keerulisema masinvärgina, kui seda on võimalik oraakli või tarot kaartidega abstraktselt edasi anda. Ma olen ja jään Wicca'ks, kuid minu spirituaalsed praktikad jäävad edaspidi täielikult minule endale, nii nagu need olid aastaid umbes 5, tagasi.

Need lõigud siin ei ole mitte kuidagi mõeldud kellegi solvamiseks. Kui keegi soovib selle teemaga avalikult praktiseerida, siis ma ei mõista seda hukka. Kui just ei levitada selle valguses väärinfot või kui selliste praktikate läbi manipuleeritakse inimeste ja infoga. Sellisel juhul on neil inimestel minu täielik ning siiras hukkamõist ja siin ei ole Šveits.

Me elame hetkel keerulisel ajal, ümbritsetud mitmete kriisidega ning ma saadan kõigile kaastunnet ning julgust oma elus teha paremaid valikuid ja muutusi.Want to read more?

Subscribe to www.vonwicca.ee to keep reading this exclusive post.

Subscribe Now
31 views0 comments
bottom of page