top of page

NÄDALAKAARDID: Kaljukits õpib rahast, Kalad ärritub kergelt, Sõnn õpib hindama.

Nädalakaardid 22.08-28.08.2022. Seekordsed nädalakaardid jutustavad meile lugusid, mis nii mõnegi maailma raputavad. Nii heas, kui halvas mõttes. Lõppkokkuvõttes aga sõltub ju kõik sellest, kui väga laseme me sellel kõigel ennast mõjutada või kui sügavalt end süüdistame. Ma olen väga sentimentaalne inimene ning pean iga hinge ja iga keha sama väärtuslikuks, kui on elu. Ma saan haiget, kui mind samaväärselt ei hinnata ja ma olen oma kristliku tausta tõttu kahjuks seisukohal, et solvangutele vastamisel tuleb keerata teine põsk. Sellest uskumusest vabanemine on minu viimase aasta kõige suurem ja raskem ülesanne olnud. Viimasel ajal olen märganud, et nende pidevate kõrvakiilude vastuvõtmisega olen lasknud ennast nii teistel kui iseendal süüdistada asjade eest, mis pole minu vastutusalas. Koorem, mida ma kannan on põhjustanud mulle kohutavat ängi, seljavalu, muret, kurvameelsust. Ma näen täna, et see on teinud minust küllaltki endassetõmbunud inimese. Mina soovin vaid, et mind hinnataks, armastataks, ära kuulataks ja austataks. See on aga raske tulema, kui lubad inimestel enesele öelda, mida iganes nad soovivad. Mürgine inimene ei reflekteeri ennast kunagi ning otsib vigu vaid teistes, sõimab vaid teisi, süüdistab teisi, unustab kergelt ja liigub edasi, olenemata mis laibad temast maha jäävad. Ma ei tea kellel oli tarvis seda kuulda, aga siin see on. Toorelt, otse minu hingest, minu valust, minu hinge tragöödiast, minu hinge pimedast ööst.


Want to read more?

Subscribe to www.vonwicca.ee to keep reading this exclusive post.

Subscribe Now
302 views0 comments
bottom of page