top of page

NÄDALAKAARDID: Kalad kogeb ahha-elamust, Neitsi õpib väärtusliku õppetunni

Ma pean ennast lihtsaks inimeseks. Mul on lihtsad soovid ja lihtsad unistused, ei midagi suurt, lärmakat ega kolossaalset. Unistan lihtsalt väikesest maalapist mere ääres, kus hommikusöögilauast paistab kadakate ja mändide vahelt rahutu meri, mitte vilkuv JYSKi või Selveri reklaam.


Unistan linnulaulust ja puude kohinast, käo kukkumisest ja rähni toksimisest, mitte piiksuvatest autodest, töötavatest mootoritest või karjuvatest naabritest.


Unistan lojaalsusest ja sõprusest, soojadest suhetest. Unistan ajast, kus see ei tiksu möögana kuklas, kus ühiskond ei piina mu lapsi ja kus koolisüsteem ei piitsuta neid armiliseks. Ma unistan oma laste nakkavast naerust ja rõõmukilgetest, nende elu- ja seiklusjanu nägemisest.


Ma unistan väikestest vaiksetest hetkedest, soojast päikesest põskesid silitamas ja õitsevatest lilledest. Unistan värskest kevadisest õhust ja soojast suvisesest hõngust, vihmastest õhtustest ja paljajalu kuumal asfaldil käimisest. Ma unistan karjamaast ja taamal seisvatest lehmadest, kes teevad 'muuu'.


Täna ma unistan.Jäär

Want to read more?

Subscribe to www.vonwicca.ee to keep reading this exclusive post.

Subscribe Now
121 views0 comments
bottom of page